Hoppa till innehåll
EN In english
Publicerad

Ny blogg för forskningsfrågor

Forskning är en viktig samhällsfråga, avgörande för vår välfärd och framtid. Nu öppnar SSF för nya diskussioner kring forskningens villkor, behov och möjligheter genom ett helt nytt bloggforum för detta.

SSF-bloggen kan du följa våra gästbloggare från forskning, näringsliv och myndigheter när de kommenterar och reflekterar kring forskningsfrågor.

Det kommer att handla om forskningspolitik, finansiering, strukturella och organisatoriska frågor men också om livet som forskare eller användare av forskning, om glädjen, problemen och nyttan.

Bloggare Gästbloggare på SSF-bloggen.

SSF arbetar med en ny forskningsstrategi för åren 2012-2017. Detta arbete har skett genom en öppen process, där vi har bjudit in till diskussion och kommentarer. Nu vill vi genom bloggen fortsätta vår kommunikation med det omgivande samhället och ytterligare sätta fokus på forskningsfrågorna.

Texterna är bloggförfattarnas egna och deras åsikter ska inte förväxlas med SSF:s. Redan nu finns ett par inlägg från två av våra gästbloggare och mer kommer att komma allt eftersom. Läs också gärna varje bloggares presentation av sig själv.

Varmt välkommen med dina kommentarer!

Vidare till SSF-bloggen