Hoppa till innehåll
EN In english
Publicerad

SSF söker forskningshandläggare

Stiftelsen för Strategisk Forskning söker forskningshandläggare inom teknikområdet.

Vi söker en kvalificerad handläggare med forskningskompetens inom materialvetenskap, elektronik eller IKT. Du förutsätts vid behov kunna arbeta inom ett brett fält av Stiftelsens verksamhet. Du handlägger ansökningar och övriga ärenden och är sekreterare i motsvarande beredningsorgan. Uppgifterna innebär ansvar för planering och genomförande av beslutade åtgärder. Du medverkar också i utarbetandet av rapporter och beslutsförslag liksom i uppföljning av genomförd forskning.

Vi förutsätter att Du har forskarutbildning inom relevant område eller på annat sätt förvärvad forskningskompetens och goda kunskaper om det svenska forskningssystemet. Vi förutsätter också att Du har administrativ erfarenhet liksom god stilistisk förmåga. Eftersom vi i stor utsträckning arbetar med internationella experter, krävs att Du behärskar engelska i både tal och skrift. Näringslivserfarenhet är meriterande.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av VD Lars Rask eller programchef Joakim Amorim, telefon 08-505 816 00. Ansökan märkt ”Forskningshandläggare” skall vara Stiftelsen tillhanda senast den 15 januari 2009 och sänds till SSF, Box 70483, 107 26 Stockholm.