Hoppa till innehåll
EN In english
Publicerad

Visa upp din forskning i KIT och Ciennce

Vill du nå ut med din forskning! SSF har samarbete med KIT – en oberoende nyhetsförmedlare på bland annat Facebook, Instagram och Twitter. Under rubriken ”Framsteg” visas artiklar och videos med i genomsnitt 60 000 tittare. Vill du hellre själv skriva en populärvetenskaplig artikel och bli publicerad så har SSF nu även ett samarbete med sajten Ciennce.se., en plattform för att sprida forskningsresultat i sociala medier.

Om du väljer KIT, hör av dig till eva.regardh@stratresearch.se eller sofie.pehrsson@stratresearch.se och berätta om den forskning du vill förmedla, så hjälper vi dig att komma i kontakt med KIT.

På Ciennce.se är alla artiklar skrivna av forskare och har minst en vetenskaplig referens i länk. Artiklarna delas via sociala medier. Om du vill bli publicerad, anmäl ditt intresse till info@ciennce.com. Skriv sedan en sammanfattande text på ca 500 ord (en A4) om ditt vetenskapliga resultat och bifoga titel, profilbild, organisationstillhörighet och en länk till den vetenskapliga publikationen. Teamet på Ciennce ordnar en passande bild och sätter rubrik. Det går bra att skriva på både svenska och engelska. Artikeln publiceras när författaren har godkänt den sista versionen.

Hoppas du tar chansen att sprida budskapet om din forskning till ännu fler!