Hoppa till innehåll
EN In english
Publicerad

Hur kommersialisera forskning?

  • 3 december 2009, 10:00 – 12:00
  • SSF, Kungsbron 1, G 7, Stockholm, Stockholm
Inbjudan till seminarium

Tid: den 27 nov respektive 3 dec kl 10 – 12
Seminariet riktar sig till dig som har forskningsbidrag från SSF.

Föredragshållarna, som kommer från ADAKT, har en gedigen bakgrund inom området och kommer under ca två timmar att ge en beskrivning av kommersialiseringslandskapet ur olika aspekter såsom rådgivning, finansiering och inkubering.

I direkt anslutning till seminariet ges möjlighet att boka in sig på ett program som ger totalt 16 timmars individuell kommersialiseringsrådgivning av ADAKT:s erfarna rådgivare. Denna tjänst är endast tillgänglig för dem som är verksamma inom Stockholms län.

Framgångsfaktorer analyseras

Vid seminariet ges också några lyckade kommersialiseringsexempel med analys av framgångsfaktorerna samt en beskrivning ADAKT:s modell för rådgivning. Det kommer även att finnas utrymme för frågor och diskussion.

Programmet avslutas med en lunchsmörgås.

ADAKT erbjuder gratis seminarium och möjlighet till individuell rådgivning inom ramen för samarbetsprojektet Entrepreneur Stockholm. Projektet är EU-finansierat och genomförs i samarbete mellan Länsstyrelsen i Stockholms län, ALMI Företagspartner Stockholm, Innovationsbron Stockholm och Stockholm Business Region Development i syfte att långsiktigt stärka och öka rådgivningen till entreprenörer och innovatörer i Stockholms län.

Program

Närmare upplysningar:

Henryk Wos, 08-505 816 71
Mikael Gröning, 08-505 816 76

Flyer

Arrangör: SSF, ADAKT